Laatste nieuws

 • BC de Flinters Facebook

  5 days ago

  Onze kampioenen zullen het zaterdag opnemen tegen de kampioenen uit de andere poules! Wie mag zich ... See more

  LIKE
  LOVE
  HAHA
  WOW
  SAD
  ANGRY
  1 week ago

  Clubkampioenschappen!!
  In verband met de Clubkampioenschappen is er aanstaande zaterdag geen ... See more

  LIKE
  LOVE
  HAHA
  WOW
  SAD
  ANGRY
  1 week ago

  Gisteren was er een echte De Flinters kraker uit de wfbc poule!💪

  LIKE
  LOVE
  HAHA
  WOW
  SAD
  ANGRY
  « 1 of 15 »
 • tweets

 • Clubinfo

  B.C de Flinters is de badmintonvereniging van Stede-Broec. Sinds de oprichting in 1970 spelen we in sporthal de Kloet. Iedereen die badminton wil spelen kan bij ons terecht, van jeugd tot senioren en van recreant tot wedstrijd speler.

  DE JEUGD
  Aan de jeugd besteden we veel aandacht. We hebben daar ook de mogelijkheid voor doordat we beschikken over een gediplomeerde trainer en een aantal enthousiaste begeleiders.
  Voor de jeugd hebben we op dinsdag- en donderdagavond en zaterdagmorgen de sporthal tot onze beschikking. Op deze tijden wordt er training gegeven en kunnen de kinderen ook vrij spelen. Daarnaast is de mogelijkheid om competitie te spelen en worden er in de loop van het jaar diverse gezelligheidstoernooien georganiseerd.

  DE RECREANTEN
  Deze spelen op de donderdagavond van 20.00 uur tot 22.30 uur. Op deze avond is de mogelijkheid om een uurtje te trainen, maar de meerderheid speelt in wisselende samenstelling een aantal dubbel- of mix wedstrijdjes.
  Door de recreanten commissie worden er in de loop van het jaar diverse gezelligheidstoernooien georganiseerd en nieuwe leden worden door deze commissie de eerste avonden opgevangen en wegwijs gemaakt in de vereniging.

  WEDSTRIJDSPELERS
  We spelen bij de senioren in de regionale en landelijke competitie. De teams trainen op de dinsdagavond vanaf 20.00 uur en kunnen op donderdag van 18.30 tot 20.00 uur extra trainen / spelen.