Welkom op de recreanten pagina van BC de Flinters

Op deze pagina vind je informatie over het recreatief badmintonnen bij onze vereniging. De donderdagavond is onze vaste verenigingsavond. Op deze avond zijn de leden welkom om lekker vrij te spelen of mee te doen met de gezellige activiteiten die worden georganiseerd. 

 

De meeste senior recreanten zijn actief op deze donderdagavond waarbij er gespeeld kan worden vanaf 20.00 uur 's avonds. Regelmatig worden er activiteiten en thema-avonden georganiseerd die te vinden zijn in dit schema. 

 

Vanaf donderdag 13 april 2023 is er voor de (beginnende) recreanten de mogelijkheid om training te krijgen in de badmintonvaardigheden. Bij voldoende animo zal één van onze leden ± 40 minuten training geven, vanaf ± 20.15u.    

 

Naast de donderdagavond, bieden wij voor de fanatiekelingen de mogelijkheid om voor een klein bedrag mee te trainen met de competitiespelers op de dinsdagavond. 

 

Daarnaast is het mogelijk om als recreant, competitie te spelen bij BC de Flinters. Meer informatie over de WFBC competitie is hier te vinden.